Alles anzeigenGünaydın,
Aşağıda, navigasyon sisteminizi nasıl güncelleyeceğinizi adım adım açıkladığım talimatları bulacaksınız.
Lütfen önce tüm talimatları okuyun ve çılgınca ve gelişigüzel çalışmayın. Teşekkürler.
Farklı navigasyon sistemi türleri hakkında notlar
Hyundai ve Kia, nesiller ve işletim sistemleri açısından farklılık gösteren ve yıllar içinde gelişen aynı navigasyon sistemlerini kullanıyor.
Kartlar için MOBIS ve LGE kartları bulunmaktadır. Sisteminizin sahip olduğu sistem, aracın üretim tarihine ve yerine bağlı olarak farklılık gösterir. (Genel olarak ne tür kartlara ihtiyacınız olduğunu söyleyemezsiniz, bu yüzden sormaktan çekinmeyin.)
Haritalar ya navigasyon sisteminin dahili belleğine ya da araçta bırakılan SD kartına kaydedilir. (Navigasyonu / haritaları olmayan bir satnav'ınız yoksa arabanızın yuvasında zaten bir tane bulundurmalısınız. - Evet, bu aynı zamanda Hyundai'de de mevcut ...)
Ya Windows ya da Android arka planda çalışır, ancak güncelleme sırasında bunu gerçekten önemsemiyoruz. (Bu sadece benim gibi navigasyon sistemini kendiniz programlamaya veya iyileştirmeye devam ederseniz ilginç hale gelir.)
Rusya ve Avrupa, daha sonra güncelleme sırasında kullanacağımız uydu navigasyon için çoğunlukla aynı dosya sistemlerini ve haritaları kullanır.
Farklı sistemlerin kapsamlı olmayan listesi
Güncellemenin sistem adı / aracı
Gen1 / USB bellek
Gen2 / SD kartı
Gen4 / SD kart
Gen5 / SD kart
Gen5W / USB bellek
Daha pek çok şey var ... (Bunun için teşekkürler Hyundai ve Kia -.-)
Benim açımdan tavsiye
Normal / yavaş olanı değil, Gen5 ve Gen5W'nin navigasyon sistemi için hızlı güncellemeyi seçer.
Hatalara yol açabileceğinden 3.0 yerine normal bir USB bellek 2.0 kullanın.
Muhtemelen şimdi kendinize sorduğunuz soru şudur: Hangi sisteme sahibim? Maalesef bunu belirlemek o kadar kolay değil ... Navigasyon sisteminizdeki ayarlara ve ardından genel ayarlara gidin.
Sürüm numarasının bir fotoğrafını çekin ve buraya gönderin. O zaman size sürümünüzün güncel olup olmadığını ve hangi nesile sahip olduğunuzu söyleyebilirim.
Ancak, biraz daha eski olan aşağıdaki tabloları kılavuz olarak kullanabilirsiniz.
[attach = '10473', 'yok', 'doğru'] [/ attach] [attach = '10472', 'hiçbiri', 'doğru'] [/ attach]
Güncelleme süreci için talimatlar
Bilgisayarda işlem
1. " https://update.hyundai.com/RU/RU/navigationUpdate " bağlantısından resmi Hyundai aracını indirin .
(Evet, Rusça olduğunun farkındayım. Ayarlarda kurulursa programın kendisi İngilizce olarak değiştirilebilir. Maalesef, Avrupa sürümü henüz mevcut değil.)
2. Bölge için Rusya'yı, Marka için Hyundai'yi ve Dil için İngilizce'yi seçin.
(Rus Hyundai Navis'in dosya yapısı Avrupa'daki ile neredeyse aynı olduğundan, lütfen yalnızca Rusya bölgesini kullanın.)
3. Konuk kullanıcı olarak oturum açın ve bir hesap oluşturmayın.
4. Navigasyon sisteminizle aynı nesil navigasyon sistemlerine (Gen1 / Gen2 / Gen5 ...) sahip bir Hyundai aracı bulun ve güncelleme dosyalarını indirin.
(Sizin modeliniz olması gerekmez, yalnızca navigasyon sisteminin nesli sığmalıdır.)
5. Aracınızın ne istediğine bağlı olarak dosyaları SD kartınıza veya USB belleğinize kopyalayın.
(USB bellek ve SD kart en az 32 GB boyutunda ve FAT32 olarak biçimlendirilmiş olmalıdır.)
Lütfen güncelleme yapmadan önce Gen5W'nin navigasyon sistemleri için aşağıdaki özel özelliğe dikkat edin.
Araçtaki süreç
5. Aracınızı "ACC" durumuna getirin, bu nedenle navigasyon sisteminizin devreye girmesi için frene basmadan anahtarı bir konuma çevirin veya çalıştırma düğmesine bir kez basın.
(Anlamı: navigasyon sisteminiz güncelleme sırasında dışarı çıkmamalıdır, aksi takdirde hatalı navigasyon sistemi şeklinde yüksek kaliteli elektronik atıklar elde edersiniz.)
6. SD kartı veya USB çubuğunu navigasyon sistemine takın ve bir süre bekleyin.
7. Açılan pencerede güncelleme düğmesine basın ve bekleyin.
(Güncelleme işlemi 0,5 ile 1,5 saat arasında olmalıdır.)
Pencere otomatik olarak açılmazsa, ayarlar menüsüne, ardından genel'e ve ardından güncellemek için gidin. Düğme griyse veya bir hata veriyorsa, navigasyon sisteminiz için yanlış sürüme sahipsiniz demektir.
8. (Yalnızca SD kartlı uydu navigasyon cihazları için) Yeni haritaları SD karta kopyalayın ve uydu navigasyonunuza takın. SD kartta sadece kartlar bulunmalı, sistemin güncelleme dosyaları olmamalıdır.
9. Başardınız ve güncellemeyi tamamladınız.
Gen5W'nin özel özelliği
Gen5'in navigasyon sistemi ile haritaların da güncellenmesi için güncellemeden önce birkaç ayar yapmanız gerekir. Bunu yapmazsanız, sadece sistemin kendisi güncellenir.
1. 'Modellname_RUS.ver' sürüm dosyasını açar ve içindeki tüm dosya adlarını 'navi_ru' olarak 'navi_eu' (24-33. Satırları kullanıyorum) ve 'EUR.Versionsnummer_md5 içindeki' RUS.Versionsnummer_md5.txt 'dosya adlarını değiştirir. txt '(Benimle satır 33).
2. 'HU' klasörüne gidin, ardından 'resimler'e gidin ve' navi_ru 'klasör adını' navi_eu 'olarak değiştirin.
3. Yeni adlandırılmış 'navi_eu' klasörünü açın ve 'RUS.Versionsnummer_md5.txt' dosya adını 'EUR.Versionsnummer_md5.txt' olarak değiştirin
4. Artık navigasyon sisteminizi USB çubuğu ile güncelleyebilirsiniz.
(Navigasyon sistemindeki sürüm bilgilerinde, haritaların yanında Rusya için RUS görünecektir. Bu yalnızca görsel bir eleştiri noktasıdır ve diğer dosyaları düzenleyerek Avrupa için EUR olarak da değiştirilebilir.
Rus haritaları Avrupa haritalarını da içerdiğinden, navigasyon sisteminin nasıl çalıştığı konusunda veya haritalarda hiçbir fark yoktur. İlgilenirse, RUS'ı EUR olarak nasıl değiştireceğimi de açıklayabilirim.)
Son notlar
Kişisel olarak, güncelleme dosyaları ve haritalar için indirme bağlantılarını paylaşmıyorum, ancak bunları nasıl oluşturabileceğinizi veya kendiniz edinebileceğinizi size açıklıyorum.
Tarafımdan sağlanan tüm talimatlar ve açıklamalar garantisizdir ve güncelleme riski size aittir.
Son olarak, sizden olumlu geri bildirimler ve beğeniler aldığım için elbette mutluyum. Herhangi bir sorunuz varsa bana sormaktan çekinmeyin.
Saygılarımızla
Denny13H
Hallo, ich habe die Datei wie gesagt aus dem Internet heruntergeladen und in den externen Speicher hochgeladen. Ich kann türkische Unterstützung in den Dateien sehen. Aber bevor ich es installiere, bin ich besorgt. Befindet sich die Türkei-Karte auf diesem Paket? Haben Sie Informationen? Kann ich die Karte der Türkei nach der Installation sehen?